Zalencentrum Zidewinde

Zalen

Foyer

Neem plaats in onze sfeervolle foyer. In de foyer kunt u terecht voor het ontvangst van uw gasten, een kop koffie of een drankje, rustig een magazine lezen of een sportwedstrijd op tv bekijken. Tevens beschikt de foyer over een biljart, 2 dartborden en een voetbaltafel. Kortom genoeg om u te vermaken.

U kunt de foyer ook afhuren voor een feestje, bijeenkomst, condoleance of andere gelegenheid. De capaciteit van de foyer is maximaal 100 gasten.

Beatrixzaal

De Beatrixzaal is de grootste zaal in ons complex. De zaal is uitermate geschikt voor grotere bijeenkomsten en partijen. De Beatrixzaal heeft een groot podium, waar men voorstellingen op uit kan voeren. Het podium beschikt over een uitschuifbaar projectiescherm, zodat de gehele zaal goed zicht heeft op uw presentatie. De Beatrixzaal kan verkleind worden om een intiemere setting te creëren en kleinere feesten te geven. De Beatrixzaal beschikt over een verschuifbare wand, waardoor de zaal samengevoegd kan worden met de foyer. De Beatrixzaal is geschikt voor 50 tot 400 personen.

Clauszaal

De Clauszaal is uitermate geschikt voor kleinere feesten, vergaderingen en bijeenkomsten. De Clauszaal beschikt over een eigen bar en is sfeervol ingericht. De Clauszaal is geschikt voor 20 tot 80 personen.

Johan Frisozaal

De Johan Friso zaal is de kleinste zaal in ons complex. De zaal is geschikt voor 2 tot 30 personen.

Naast verenigingsactiviteiten wordt de zaal veel gebruikt voor cursussen, vergaderingen en andere kleine bijeenkomsten.

Kinderspeelkamer

Ook de kleine gasten zijn zeer welkom bij ons. Naast diverse speelmogelijkheden in de foyer, beschikt ons complex over een kinderspeelkamer. De kinderspeelkamer is geschikt voor kinderen tot ca. 13 jaar. De kamer kan onder toezicht van de ouders/verzorgers gebruikt worden. Om u volledig te kunnen ontzorgen, kunt u ook bij ons een oppas inhuren.