Zalencentrum Zidewinde

Bruiloft- / Huwelijksfeest

De mooiste dag van uw leven verdient ook een mooie locatie! Bij Zidewinde viert u uw bruiloft in stijl. Veel is bij ons mogelijk, het complete team maakt van uw huwelijksdag een onvergetelijke belevenis! Van gemeentelijke huwelijksvoltrekking tot sfeervolle receptie en van verrassend diner tot spetterende feestavond kunnen allemaal in Zalencentrum Zidewinde plaatsvinden. Alles onder één dak zonder enige stress of verhuizing. Geheel naar uw wens verzorgen wij uw complete huwelijksdag, waarbij het u en uw gasten aan niets ontbreekt. De gemoedelijke sfeer en de warme uitstraling van het interieur geven een zeer persoonlijke ambiance.

Voorbeeldprogramma

Overdag

De daggasten worden ontvangen in onze sfeervolle foyer met een drankje geserveerd vanaf een combinatieplateau. Bij aankomst van het bruidspaar wordt een ieder voorzien van een feestelijke drankje. Er wordt getoost op de gelukswensen van het bruidspaar en vervolgens wordt de bruidstaart aangesneden waarbij koffie en thee wordt geserveerd.

Diner

Na het aperitieven worden het bruidspaar en de daggasten genodigd plaats te nemen aan de sfeervol ingedekte dinertafels. Onze keukenbrigade heeft een geheel naar uw wensen een voortreffelijk menu bereid. Na afloop van het diner hebben het bruidspaar en gasten de gelegenheid zich eventjes op te frissen alvorens het feestgedruis gaat losbarsten. Eventueel nuttigen zij een vers kopje koffie met een digestief in onze loungehoek.

Zidewinde-S-151

Feestavond

Voor aanvang van de feestavond is er de mogelijkheid voor het bruidspaar om zich even terug te trekken in een rustige omgeving. Ontvangst van de gasten met een drankje geserveerd vanaf een combinatieplateau. De DJ of band opent de avond met muziek op verzoek van het bruidspaar. De feestavond wordt op een spectaculaire manier geopend zodat de stemming er al meteen goed in zit en het feest al van start kan gaan!

Voor een vrijblijvend persoonlijk gesprek over de ‘mooiste dag van uw leven’ kunt u telefonisch contact met ons opnemen (0416-273421) of via ons contactformulier.