Zalencentrum Zidewinde

Relatie Events & Openingen

Klanten en relaties zijn de belangrijkste basis van iedere onderneming. Naast nieuwe relaties, zijn voor een organisatie vooral de bestaande contacten een kostbaar bezit! het is immers veel voordeliger om bestaande relaties te behouden dan nieuwe relaties te werven. Bij een tevreden klant – die regelmatig op gepaste wijze ‘bedankt’ wordt – zal het loyaliteitsgevoel alleen nog maar versterkt worden.

Zidewinde-S-134

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zo stimuleert u op ongedwongen wijze het contact met uw relaties, breidt u uw netwerk uit en biedt u uw gasten de kans te netwerken. Het evenement kan een informatief, exclusief, stijlvol, sportief en/of onderhoudend karakter hebben. Zolang het maar optimaal aansluit bij uw doelgroep en uw doelstelling

Een zakelijk evenement is echter vaak maatwerk en om tot een afgestemd programma te komen gaan wij graag met u in gesprek.

Openingen

Wat nooit in stilte voorbij mag gaan is een opening van uw nieuwe bedrijfspand of het slaan van de eerste paal of het leggen van de eerste steen. Een belangrijke, feestelijke gebeurtenis en een doeltreffend middel om bij uw relaties tijdens de opening opnieuw kennis te laten maken met uw organisatie en product. Ook voor uw werknemers is dit een inspirerende gebeurtenis en een stap voorwaarts voor uw onderneming.

Er komt veel kijken bij een bedrijfsopening, een gedegen voorbereiding en een gecoördineerde aanpak is belangrijk. Voor het zover is, dat u uw uitnodiging voor de opening aan uw gasten kunt zenden, heeft u een groot aantal zaken waar u uw aandacht aan zult moeten besteden. Een bedrijfsopening vormt binnen het eigen bedrijf veelal een extra belasting. Zidewinde kan u hierbij ondersteunen. In samenwerking u en ons team verzorgen wij de opening van uw bedrijfspand tot in detail en zorgen wij ervoor dat uw bedrijf zich zo goed mogelijk kan profileren.

Voor een vrijblijvend persoonlijk gesprek kunt u telefonisch contact met ons opnemen (0416-273421) of via ons contactformulier.